facebook twitter google linkedin

Anunturi Vaslui

Anunturi Mica Publicitate din Judetul Vaslui

Vand casa+ teren, Vaslui, gard in gard cu Gradina Copou

Vand imobil+ teren, pozitie excelenta, gard in gard cu Gradina Copou, situat pe str. Tipografiei nr. 2

Caut croitoreasa -part time

Caut croitoreasa part-time(4 ore pe zi, de luni pana vineri) salariu de 1000 lei pe luna pentru loc Barlad(vaslui). Se poate lucra si de acasa daca sunteti din iasi, vaslui sau oras apropiate de loc Barlad.

Execut monumente funerare

I. I Grancea Cristian Executa lucrari funerare din marmura, mozaic, granit(cavouri 4 sau 2 cripte , cu capace sau fara, borduri la suprafata pe 1, 2, 3 sau 4 morminte din mozaic , marmura ori granit)gama variata de monumente din marmura si granit de diferite modele si dimensiuni. Toate acestea la pret mic si avantajos ...

vand samanta lucerna

vand samanta lucerna , an productie 2016 , judetul vaslui . pentru mai multe detalii sunati

Vand URGENT casa in Husi

Vand casa in Husi , jud Vaslui str. Neagoe Basarab, nr. 20. Casa are un living spațios , 2 dormitoare , bucatarie , cameră tehnica, beci de 30 m2 , curte de 1200m2. În curte se gasesc livezi de nuci, meri, peri, pruni , vișini, vița-de-vie, fantana etc.

Cizme de dama, marimea 35-36

Vand cizme de dama, marimea 35-36, piele naturala. Aproape noi; cumparati cu incredere, garantez pentru cizme. Pret: 155 lei.

Haina din piele naturala, pentru barbati.

Haina din piele naturala, pentru barbati. Un produs import Anglia. Fotografiile sunt reala si ofera o imagine a calitatii produsului. Livrez oriunde in tara.

Angajez in Vaslui instalator antene satelit

Angajez in Vaslui instalator antene satelit Focussat+ Orange, posesor permis conducere cat. B

Angajam instalatori retele Fibra Optica

Angajam pentru Cluj-Napoca Instalatori pentru retele de fibra optica (in scari de bloc). Se cere: -experienta in domeniu minim 6 luni, -disponibilitate pentru program de lucru prelungit, -cunostinte in domeniul electric/ it/ telecom, -permis de conducere categoria B constituie avantaj. Se ofera: -salariu in functie de realizari, -cazare gratuita.

Vand Traverse de lemn

Vand traverse de lemn normale la cel mai bun pret. Asiguram si transport oriunde in tara. Contact: metal. tevi@yahoo. com.

VINZARE CASA FRUMOASA+ TEREN AFERENT 250 MP.

Este o casa solida, frumoasa ce detine 2 intrari, 4 camere , bucatarie de vara, baie, debara , si dependinte. Are toate dotarile pentru a locui in ea si e gata de locuit.. Mail multe detalii la fata locului. Pretul este usor negociabil.

Angajez instalator antene satelit Focussat+ Orange

Angajez in orasul Vaslui instalator antene Focussat+ Orange, posesor permis de conducere cat. B de minim un an.

Inchiriez vila etaj+ mansarda in orasul vaslui

Inchiriez vila etaj+ mansarda pe perioada 15 iunie-15 septembrie, situata ultracentral , mobilata avand toate utilitatile.