facebook twitter google linkedin

Anunturi Vaslui

Anunturi Mica Publicitate din Judetul Vaslui

Vand casa+ teren, Vaslui, gard in gard cu Gradina Copou

Vand imobil+ teren, pozitie excelenta, gard in gard cu Gradina Copou, situat pe str. Tipografiei nr. 2

Execut monumente funerare

I. I Grancea Cristian Executa lucrari funerare din marmura, mozaic, granit(cavouri 4 sau 2 cripte , cu capace sau fara, borduri la suprafata pe 1, 2, 3 sau 4 morminte din mozaic , marmura ori granit)gama variata de monumente din marmura si granit de diferite modele si dimensiuni. Toate acestea la pret mic si avantajos ...

vand samanta lucerna

vand samanta lucerna , an productie 2016 , judetul vaslui . pentru mai multe detalii sunati

Vand URGENT casa in Husi

Vand casa in Husi , jud Vaslui str. Neagoe Basarab, nr. 20. Casa are un living spațios , 2 dormitoare , bucatarie , cameră tehnica, beci de 30 m2 , curte de 1200m2. În curte se gasesc livezi de nuci, meri, peri, pruni , vișini, vița-de-vie, fantana etc.

Cizme de dama, marimea 35-36

Vand cizme de dama, marimea 35-36, piele naturala. Aproape noi; cumparati cu incredere, garantez pentru cizme. Pret: 155 lei.

Haina din piele naturala, pentru barbati.

Haina din piele naturala, pentru barbati. Un produs import Anglia. Fotografiile sunt reala si ofera o imagine a calitatii produsului. Livrez oriunde in tara.

Angajez in Vaslui instalator antene satelit

Angajez in Vaslui instalator antene satelit Focussat+ Orange, posesor permis conducere cat. B

Angajam instalatori retele Fibra Optica

Angajam pentru Cluj-Napoca Instalatori pentru retele de fibra optica (in scari de bloc). Se cere: -experienta in domeniu minim 6 luni, -disponibilitate pentru program de lucru prelungit, -cunostinte in domeniul electric/ it/ telecom, -permis de conducere categoria B constituie avantaj. Se ofera: -salariu in functie de realizari, -cazare gratuita.

Vand Traverse de lemn

Vand traverse de lemn normale la cel mai bun pret. Asiguram si transport oriunde in tara. Contact: metal. tevi@yahoo. com.

VINZARE CASA FRUMOASA+ TEREN AFERENT 250 MP.

Este o casa solida, frumoasa ce detine 2 intrari, 4 camere , bucatarie de vara, baie, debara , si dependinte. Are toate dotarile pentru a locui in ea si e gata de locuit.. Mail multe detalii la fata locului. Pretul este usor negociabil.

Angajez instalator antene satelit Focussat+ Orange

Angajez in orasul Vaslui instalator antene Focussat+ Orange, posesor permis de conducere cat. B de minim un an.