lobyconstruct
lobyconstruct
5 anunțuri active
Companie
Ultima dată online 1 săptămână în urmă
Înregistrat pentru 1+ an
Trimite mesaj Toate anunturile vânzătorului (5) www.loby.ro/magazin

lobyconstruct's anunțuri

Clinceni
Balcoane metalice la PROMOTIE
Balcoane din fier forjat armonizate cu designul ales la porti, garduri sau scari confera arhitecturii exterioare a casei, nobletea si distinctia de care are nevoie. Fiind confectionate la comanda, modelele por fi unicat, clasice sau moderne, respectand linia arhitecturala interioara sau exterioara a casei dvs. Multitudinea de modele de balustrade pe care le-...
103 €
1 săptămână în urmă Constructori Meseriasi Nou Vânzare 14 persoane au văzut
103 €
Chitila
Balustrade metalice la PROMOTIE
Balustrade metalice la cele mai convenabile preturi,materiale de calitate, cu cadre aprentate. Modele geometrice simple sau complexe, modele florale sau dantelate va stau la dispozitie, in functie de arhitectura casei pe care o aveti. 103 euro/ml ( fara mana curenta de lemn)
103 €
1 săptămână în urmă Constructori Meseriasi Nou Vânzare 13 persoane au văzut
103 €
Baloteşti
Balustrade din fier forjat AMPRENTAT
Cele mai frumoase modele,la cele mai bune preturi.Modele care tin cont de linia si arhitectura casei dumneavoastra,imbinandu-se armonios.Scari si balustrade din fier forjat la cele mai bune preturi,care incep de la 108 euro/ml,fara mana curenta din lemn,aceasta fiind optionala,din lemn de brad sau stejar.
108 €
1 săptămână în urmă Materiale constructii si amenajari Nou Vânzare 20 persoane au văzut
108 €
Bragadiru
Porti si garduri din fier forjat AMPRENTAT
Gardurile din fier forjat sunt mereu in actualitate si dainuie din generatie in generatie prin robustetea si originalitatea lor. Cu elemente din aranjate cu grija si bun gust, gardurile confera eleganta si pune in valoare spatiul verde si peluzele cu flori, captandu-ne atentia si trezindu-ne admiratia.fier forjat. 108 EURO/MP (fara policarbonat)
108 €
1 săptămână în urmă Constructori Meseriasi Nou Vânzare 17 persoane au văzut
108 €
Chiajna
Suport cinci ghivece flori “Copacel”
Acest suport de ghivece din fier prevazut cu cinci inele poate sustine florile preferate. Cu una, doua sau mai multe flori, el reprezinta in sine un obiect decorativ chiar si in perioadele de iarna.
425 Lei
1 săptămână în urmă Mobila Decoratiuni Nou Vânzare 12 persoane au văzut
425 Lei
  • 1
Sunteți un profesionist în domeniul vânzării? Creeaza un cont

Aici este locul unde gasesti anunturi noi si poti contacta usor pe cei care le-au postat, poti vinde si/sau cumpara la preturi rezonabile.
Anunt Urgent, Anunt Gratuit, Anunt Online Gratuit, Anunt Urgent Romania
Legislatia UE: Autentificandu-ma, imi acord permisiunea ca AnuntUrgent.Ro sa configureze module cookie pe browserul meu.