Resetare

Siguranta Online


   Va oferim cateva sfaturi pentru siguranta dumneavoastra online, atat pe reteaua de website-uri a Furnizorului cat si in alte locuri unde gasiti anunturi publice online.


   Pentru a evita inselatoria prin anunturi este bine sa verificati atent locatia celui care a publicat anuntul. Incheiati afaceri prin anunturi numai din zona dumneavoastra, cu oameni pe care ii puteti intalni personal. Cei care incearca sa escrocheze contacteaza utilizatori din zone mai indepartate, incercand sa ii convinga sa le trimita produsele sau sume de bani avans.


   Daca va sunt cerute sume in avans prin metode care nu implica un cont bancar (ex. Western Union, Money Gram etc.), e foarte probabil sa aveti de-a face cu o incercare de frauda. Daca cel care a publicat anuntul se foloseste de pseudonime si / sau are date de contact care nu par a fi reale / verificate, cereti mai multe detalii inainte de a incheia o tranzactie.


   Nu dezvaluiti niciodata prea multe date personale (adresa exacta, cod numeric personal etc.) si nu divulgati numarul sau parola contului personal, codul de securitate al cardului, parole, data si locul nasterii sau alte informatii care pot fi redundante într-o afacere prin anunt, dar care pot fi folosite impotriva dumneavoastra.


   Actele trimise prin mijloace electronice pot fi cu usurinta falsificate. Acestea nu ofera nicio garantie asupra identitatii vanzatorului si nu fac dovada faptului ca expeditorul este si proprietarul respectiv.


   Escrocii incearca sa posteze produse sau servicii cu oferte ametitoare. Vorbim despre masini, terenuri, etc., “super oferte”, “1 leu”, “gratuit” la preturi foarte mici iar daca observati un asemenea anunt, raportati-l.


   Reteaua de website-uri a Furnizorului nu este implicata in niciunul dintre anunturi, asadar tranzactia depinde in totalitate de cei doi parteneri, vanzator si cumparator.“Paza bună trece primejdia rea.”   Anunturile care nu vor respecta Regulile & Termenii si Conditiile, vor fi sterse de pe acest website fara a se restitui banii in cazul in care anuntul a fost promovat (platit).


Cu stima,
Echipa AnuntUrgent.ro Group Romania