Sfaturi de securitate


Va oferim cateva sfaturi pentru siguranta dumneavoastra online pe site cat si in alte locuri unde gasiti anunturi publice online.


Pentru a evita inselatoria prin anunturi este bine sa verificati atent locatia celui care a publicat anuntul. Incheiati acorduri cautand anunturi numai din zona dumneavoastra, cu oameni pe care ii puteti intalni personal. Cei care incearca sa escrocheze contacteaza utilizatori din zone mai indepartate, incercand sa ii convinga sa le trimita produsele sau sume de bani in avans.
Feriti-va, aveti grija!


Daca va sunt cerute sume in avans prin metode care nu implica un cont bancar (ex. Western Union, Money Gram etc.), e foarte probabil sa aveti de-a face cu o incercare de frauda. Daca cel care a publicat anuntul se foloseste de pseudonime si/sau are date de contact care nu par a fi reale/verificate, cereti mai multe detalii inainte de a incheia un acord si intalniti-va personal cu vanzatorul.


Nu dezvaluiti niciodata datele personale: Adresa, CNP, CI, Card Bancar (detalii) etc.. si nu divulgati numarul, numele sau parola contului, parole, data si locul nasterii sau alte informatii care pot fi redundante intr-o colaborare prin anunt, dar care pot fi folosite impotriva dumneavoastra.


Actele trimise prin mijloace electronice nesecurizate pot fi cu usurinta falsificate. Uneori toate aceste informatii nu ofera nicio garantie asupra identitatii vanzatorului si nu fac dovada faptului ca expeditorul este si proprietarul daca nu il intalniti in persoana.


Escrocii incearca sa posteze produse sau servicii cu oferte ametitoare, nereale, exagerate.
Vorbim despre masini, terenuri, etc.,, "super oferte", "1 leu", "gratuit" , la preturi foarte mici iar daca observati un asemenea anunt, raportati-l imediat.


Site-ul nu este implicat in niciunul dintre tranzactiile anunturilor de pe site, asadar tranzactia depinde in totalitate de cei doi parteneri, vanzator si cumparator.
Intreaga responsabilitate apartine acelora care posteaza anunturile.“Paza buna trece primejdia rea.”


AnuntUrgent.RO

Mai aveți alte întrebări? Contact
Sunteți un profesionist în domeniul vânzării? Creeaza un cont

Aici este locul unde gasesti anunturi noi si poti contacta usor pe cei care le-au postat, poti vinde si/sau cumpara la preturi rezonabile.
Anunt Urgent, Anunt Gratuit, Anunt Online Gratuit, Anunt Urgent Romania
Legislatia UE: Autentificandu-ma, imi acord permisiunea ca AnuntUrgent.Ro sa configureze module cookie pe browserul meu.