facebook twitter google linkedin

AnuntUrgent.Ro Group

AnuntUrgent.ro Group inseamna mii de vizitatori unici zilnic.
www.AnuntUrgent.Ro
www.Anunturiurgent.ro
www.AnuntaGratuit.ro

Publicitate AnuntUrgent.Ro Group
Vrei sa vinzi/cumperi un produs sau serviciu? Vrei un anunt promovat?
Vrei un site sa il promovezi si sa il cresti in Google?
Vrei un banner/link la cele mai mici costuri si mii de vizualizari zilnice?
Publicarea anuntului, website-ului, banner-ului/link-ului tau in mai multe website-uri, genereaza o vizibilitate mai mare a acestuia, astfel obtineti un feedback marit.
Toate website-urile AnuntUrgent.Ro Group sunt promovate iar paginile de facebook sunt promovate pe forumuri, bloguri din UE.

Promovarea unui anunt inseamna afisarea preferentiala a anuntului tau, la inceputul fiecarei liste, cu un titlul diferit exp:”Anunt Promovat Online” pe anunturiurgent.ro . Pe fiecare lista-search de anunturi poti sa vezi cateva anunturi promovate. Numarul variaza in functie de numarul total de promovari si depinde de filtre si parametri setati. Astfel, un cumparator poate cauta pe toata Romania, altul doar pe un oras sau judet. Un cumparator face cautare dupa cuvinte cheie, altul aplicand filtrele noastre, predefinite. Asadar daca intr-o categorie se afla mai mult de 5 anunturi promovate, in pagina se vor afisa cate 5, iar la fiecare incarcare a paginii, in galerie acestea se vor schimba astfel incat toate sa beneficieze de expunere egala-random. Anunturile promovate se afiseaza altfel de la un client la altul, astfel incat fiecare anunt promovat are aceeasi expunere.
Din datele noastre, un anunt promovat are de 11 ori mai multi cumparatori interesati.

Adauga anuntul tau in retea nostra de website-uri.
Creste-ti vanzarile! Clientii te vor gasi mai usor si mai repede pe internet!
Promoveaza-te prin AnuntUrgent.Ro Group in Romania! Convinge-te singur de rezultatele nostre si de clientii care te vor gasi in primele pagini Google. Un anunt bine construit, optimizat prin cuvinte cheie, publicat manual, poate fi in top.
AnuntUrgent.Ro Group – cea mai buna solutie de promovare online!
Site-urile de anunturi sunt indexate zilnic de motoarele de cautare: Google , Yahoo etc.. Anuntul postat in AnuntUrgent.Ro Group, ii cresc sansele ca motoarele de cautare sa indexeze paginile in care se regaseste nu doar intr-o locatie ci in mai multe pozitii google. Publicam 100% manual anuntul. Google penalizeaza spam-ul si promovarea prin softuri si aplicatii automate. Operatorii AnuntUrgent.Ro Group posteaza manual anunturile pe fiecare site in parte. Nu folosim nici un fel de soft care sa automatizeze postarea anunturilor. Google nu agreaza astfel de practici si penalizeaza acest gen de promovare automata. Google poate determina timpul in care se propaga un anunt in reteaua de siteuri sau un link in directoarele web. Un anunt postat in 200 de website-uri in doar 10-15 de secunde este considerat SPAM de catre Google. Noi recomandam doar postarea prin operatori umani deoarece efectele de penalizare pot fi ireversibile asupra anuntului sau website-ului.
Preturi AnuntUrgent.Ro Group

Costurile pe AnuntUrgent.ro se fac in functie de pozitia banner/link in site si perioada.
Costurile pe Anunturiurgent.ro le gasiti pe detalii..
Costurile pe AnuntaGratuit.ro le gasiti pe detalii..

Cu stima,
Echipa AnuntUrgent.ro Group Romania