Resetare

   
   PayPal, este prezenta si in Romania, este o platforma publica de plati digitale, cu peste 240 milioane de titulari de conturi. Disponibila in peste 200 de piete din intreaga lume, platforma PayPal, care cuprinde iZettle, Braintree, Venmo si Xoom, permite consumatorilor si comerciantilor sa primeasca bani in peste 100 de valute, sa retraga fonduri in 56 de valute si sa detina solduri in conturile lor PayPal in 25 de monede diferite.

   Serviciul oferit de PayPal.com/ro functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont Paypal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont PayPal si il poate "incarca" cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, bancile din intreaga lume avand comision 0.
   Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

   Prin Paypal putem:
Plati marfa cumparata online
Accepta carti de credit
Trimite si primi bani in si din toata lumea
Pastra secrete informatiile referitoare la cardul nostru
Gestiona cheltuielile online

   Serviciul Paypal este gratuit!
   Puteti sa va creati un cont PayPal gratuit, pentru a trimite bani oriunde. Poti transfera bani din contul dvs. bancar intr-un cont PayPal fara a plati taxe. Nu exista taxe pentru clienti care trimit bani din conturile Paypal, dar exista o limita pentru cantitatea de bani care poate fi platita, incasata sau retrasa din contul personal. Va trebui sa alegi un anunmit tip de cont daca ai afaceri importante de realizat - Cont Business Paypal.

   De ce Paypal?
   Merita sa aveti un cont Paypal pentru ca este numarul 1 in tranzactiile online pe glob. Serviciul oferit de aceasta companie este adoptat la scara larga, de peste 240 milioane de titulari de conturi.
   Exista multi comercianti pe Internet care nu sunt de incredere iar daca le dezvalui informatii despre cardul de credit te expui unui risc mare. Astfel daca folosesti PayPal, la plata marfurilor acestia nu vor afla informatii despre cardul tau. PayPal pastreaza secret aceste informatii. Ei extrag banii de pe cardul tau si platesc pentru marfuri fara a dezvalui informatiile despre card. Folosind acest serviciu te asiguri ca informatiile raman secrete si platesti usor, folosind doar adresa de e-mail + parola.

   Ce avantaje avem la folosirea Paypal-ului?
Siguranta deoarece nu trebuie sa furnizezi datele de pe cardul bancar, astfel, ai certitudinea ca nimeni nu va afla datele de pe cardul tau in momentul in care faci cumparaturi online!!!
Rapiditate. Transferurile din si in contul Paypal se fac instantaneu si se pot trimite si primi bani din orice parte a lumii.
Numar foarte mare de comercianti care accepta plata prin Paypal.
Istoric al platilor online
Garantia primirii marfurilor - daca vanzatorul este unul verificat de companie si tu nu primesti marfa, iti poti recupera banii. Cumparatorii sunt protejati daca cumpara marfuri pana in valoarea de 5000 USD pe an.

   Pentru a iti crea un cont PayPal, trebuie parcurse urmatoarele etape:
1. Mergi pe pagina PayPal.
2. Click pe SignUp, pentru crearea contului.
3. Selectezi tara (Romania) si limba.
4. Selectezi tipul de cont dorit:

   Tipurile de conturi PayPal si functionalitatile acestora sunt urmatoarele:
PayPal Personal Account - cu acest tip de cont poti efectua numai plati online oriunde PayPal este acceptat si poti primi bani doar de pe un alt cont PayPal.
PayPal Premier Account - cu acest tip de cont poti plati online sau primi bani dintr-un cont PayPal, un cont ori un card bancar. Daca ai un magazin online, puteti folosi optiunea "Shopping cart".
PayPal Business - acest tip de cont este similar cu Premier ca functiuni, cu diferenta ca te poti înregistra ca organizatie/firma si în felul acesta este permis accesul mai multor utilizatori la cont.
   Tu decizi care este tipul de cont care ti se potriveste. Daca doresti sa faci doar plati online, probabil ca optiunea optima este contul PayPal Personal. Pentru un spectru mai larg de operatiuni financiare, preferabil este insa PayPalPremier.

   Cum se efectueaza plata prin PayPal?
Atunci cand efectuezi o plata online, PayPal plateste imediat ce ai terminat tranzactia, urmand sa-si recupereze banii ulterior din cardul tau.

   Daca am cont in lei, pot plati pentru produse care se vand in dolari ori euro?
Desigur daca ai card in lei, vei putea face plati in euro ori dolari fara probleme. Schimbul valutar se face automat de catre banca emitenta a cardului, de obicei fara comision sau cu unul foarte mic.

          Daca te-am convins fa-ti un cont PayPal.com/ro
   Sursa de informare in redactarea pagini /platesteonline.com/ce-este-paypal-ul/

Cu stima,
Echipa AnuntUrgent.ro Group Romania