facebook twitter google linkedin

Intrebari Frecvente

Cu ce ma ajuta reteaua de website-uri AnuntUrgent.ro Group?
Grupul de website-uri AnuntUrgent.ro Group este cea mai buna alegere pentru cei care au nevoie de o afacere rapida si profitabila. Fie ca vrei sa vinzi sau sa cumperi o casa, un obiect sau un serviciu din vecinatatea ta, AnuntUrgent.ro Group este un mod simplu si gratuit pentru a rezolva orice situatie.

Cum postez un anunt?
Acceseaza sectiunea Adauga Anunt completeaza corect formularul si trimite anuntul tau in sistem. Verifica contul de e-mail! Pe adresa de e-mail utilizata in formular, vei primi un mesaj in care iti solicitam confirmarea/validarea adresei de e-mail. Anuntul tau va fi afisat timp de 30 de zile gratuit pe website.

Ce trebuie sa fac dupa ce am adaugat un anunt?
Dupa postarea anuntului, verifica adresa de e-mail notata (atat in Inbox, cat si in Spam) si deschide emailul „Confirmare anunt # ID” primit. Click pe link-ul din e-mail pentru a confirma ca esti adevaratul posesor al contului. Daca prin click pe link nu se va deschide pagina copiaza link-ul din adresa de e-mail, apoi da Paste in bara din browserul tau. Dupa confirmare, anuntul tau va fi afisat pe website imediat. Operatorii website-ului vor verifica continutul acestuia intr-un interval de maxim 24 ore, daca respecta termenii si conditiile de utilizare ale website-ului.

Pot sa includ poze in anuntul meu?
Bineinteles! Echipa AnuntUrgent.ro Group recomanda folosirea pozelor de o calitate cat mai buna in cadrul anunturilor. Statisticile arata ca anunturile cu poze sunt mult mai eficiente decat cele care contin doar descriere text.

Pot sa includ si prezentarea unui material video in anuntul meu?
DA! , pe o parte din website-urile din group in formularul de adauga anunt aveti posibilitatea de a adauga codul EMBED a unui material video gazduit pe un site care ofera suport video. Ex. youtube, video.google, etc. Statisticile arata ca anunturile care sunt prezentate intr-un format video, genereaza cel mai inalt feedback.

Cum imi pot promova anuntul?
1.Dupa incarcarea unui anunt pe website intrati in contul user personal si aici veti gasi posibilitatea de a pormova anuntul premium timp de 30 de zile.
2.In ultimul pas al formularului de publicare anunt gratuit poti selecta tipul de promovare cel mai potrivit pentru anuntul tau. Daca deja ai publicat un anunt, in pagina de prezentare pe larg a anuntului tau urmareste linkul „Anunt Promovat”, acesta te va conduce spre pagina de servicii de promovare.

Cum efectuez plata pentru produsul de promovare ales?
1.Veti fi directionat pe pagina Paypal unde veti urma pasi de acol.
2.Dupa efectuarea platii website-ul automat va verifica si aproba anuntul tau pe site.

Ce se intampla daca anuntul promovat este respins?
Daca anuntul tau nu este postat conform regulilor de utilizare ale site-ului acesta va fi respins. Valoarea platita pentru pentru un anunt promovat si respins, sau neconfirmat, nu va fi restituita, creditul dobandit in urma efectuarii platii va putea fi utilizat pentru postarea unui anunt care este conform regulilor de utilizare ale website-ului. Vei putea accesa creditul pentru a promova un anunt selectand produsul de promovare dorit si folosind aceeasi adresa de e-mail.

Cum pot modifica un anunt?
1.Intrand in contul personal de pe website cu userul si parola pe care doar dumneavoastra le detineti.
2.Deoarece dorim sa pastram un standard de calitate al informatiilor prezentate, toate anunturile sunt verificate de un operator. Dupa acceptare, anunturile postate in website nu pot fi modificate. Daca informatiile ce definesc anuntul dumneavoastra sunt eronate, aveti optiunea de a sterge anuntul si de a republica.

Cum pot vedea si administra toate anunturile mele?
1.Intrand in contul personal de pe website cu userul si parola pe care doar dumneavoastra le detineti.
2.Utilizeaza functia de cautare in website, tastand in aceasta numarul de telefon folosit la publicarea anuntului. Oricare dintre rezultate il vei accesa, in pagina de prezentare a anuntului vei gasi un link „Vezi toate anunturile postate de acest utilizator”.

Pot sa imi retrag anuntul? Cum fac asta?
1.Intrand in contul personal de pe website cu userul si parola pe care doar dumneavoastra le detineti.
2.Daca anuntul tau nu mai este valabil il poti sterge, accesand pagina de prezentare pe larg a anuntului postat. Click pe butonul Sterge acest anunt, apoi verifica adresa de mail declarata la momentul adaugarii anuntului si vei gasi in INBOX, poate chiar in SPAM, un e-mail cu noua parola.

Cat este valabil un anunt in website-ul?
Fiecare anunt este vizibil / afisat pe website timp de 30 zile de la data publicarii, perioada de expunere putand fi redusa de catre emitentul anuntului prin optiunea Stergere. In momentul expirarii perioadei de valabilitate, vei primi un e-mail de informare cu titlul „Anuntul dvs. a expirat”. Pentru a republica anuntul pentru inca 30 de zile iti recomandam sa accesezi link-ul din e-mail-ul primit.

Cat costa publicarea unui anunt in website?
Anunturile sunt GRATUITE!
In cazul in care doresti promovarea unui anunt in wesite alege varianta Anunt Promovat!

Cineva a adaugat un anunt folosind datele mele? Ce pot sa fac?
1.Intrand in contul personal de pe website cu userul si parola pe care doar dumneavoastra le detineti si resetati parola.
2Parola poate fi folosita doar pentru stergerea anuntului postat de dumeavoastra si o gasesti in e-mail-ul prin care ai confirmat adaugarea anuntului. Daca ai pierdut sau ratacit acest e-mail, intra in pagina anuntului postat, click pe butonul Sterge acest anunt, apoi verifica adresa de mail declarata la momentul adaugarii anuntului si vei gasi in INBOX, poate chiar in SPAM, un e-mail cu noua parola.

Ce masuri de siguranta trebuie sa iau la o vanzare / cumparare?
Recomandarile AnuntUrgent.ro Group sunt:

  • inainte de a avansa o plata, cere factura originala / chitanta scrisa (atunci cand este posbil) care sa ateste cumpararea.
  • nu trimite niciodata marfurile inainte ca plata sa fie finalizata.
  • cand te intalnesti cu un vanzator, asigura-te ca va intalniti intr-un loc public.

Chiar si atunci cand vanzatorul iti dezvaluie informatii personale sau numarul de cont bancar, acest lucru nu te protejaza de a fi inselat.

AnuntUrgent.ro Group iti recomanda prudenta atunci cand:

  • oferta suna prea frumos ca sa fie adevarat.
  • cealalta parte te preseaza sa incheiati afacerea.
  • cineva intreaba de coordonatele contului tau bancar sau numarul cartii de credit.
  • efectuezi plati substantiale catre persoane necunoscute.
  • incercati sa va intalniti intr-un loc public.
  • cumperi elemente de marca.
  • este intotdeauna recomandabil sa te intalnesti cu un vanzator / cumparator la un magazin pentru a verifica autenticitatea produsului.

Anunturile care nu vor respecta Regulile & Termenii si Conditiile, vor fi sterse de pe acest website fara a se restitui banii in cazul in care anuntul a fost promovat (platit).

Cu stima,
Echipa AnuntUrgent.ro Group Romania

Pentru o mai buna cunoastere a Termeniilor si Conditiilor va rugam faceti click aici