Resetare

AnuntUrgent.Ro Group


   AnuntUrgent.ro Group inseamna mii de vizitatori unici zilnic.
AnuntUrgent.Ro
AnuntaGratuit.Ro


   Publicitate AnuntUrgent.Ro Group
Vrei sa vinzi sau sa cumperi un produs sau serviciu?
Vrei un anunt promovat?
Vrei ca website-ul sa il promovezi si sa il cresti in Google, PRang?
Vrei un banner sau link la cele mai mici costuri si mii de vizualizari zilnic?

Publicarea anuntului, website-ului, banner-ului sau link-ului tau in mai multe website-uri, genereaza o vizibilitate mai mare a acestuia si astfel obti un feedback marit. Toate website-urile AnuntUrgent.Ro Group sunt promovate si indexate pe google, yahoo, bing si Ask iar paginile de socializare sunt promovate pe forumuri si bloguri din Uniunea Europeana.

   Promoveaza anuntul
Acest lucru se termina prin afisarea preferentiala a anuntului tau, la inceputul fiecarei liste, cu un titlul diferit de genul: "Premium", "Promovat". Pe fiecare lista-search de anunturi apar cateva anunturi promovate. Numarul variaza in functie de numarul total de promovari si depinde de filtre si parametri setati de dumneavoastra. Astfel, un cumparator poate cauta pe toata Romania, altul doar pe un oras sau judet. Un cumparator face cautare dupa cuvinte cheie, altul aplicand filtrele noastre, predefinite. La fiecare incarcare a paginii/refresh, in galerie aceste anunturi se vor schimba astfel incat toate sa beneficieze de expunere egala-random. Anunturile promovate se afiseaza altfel de la un vizitator la altul, astfel incat fiecare anunt promovat sa aiba aceeasi expunere. Din datele noastre, un anunt promovat are de 11 ori mai multi cumparatori interesati.

   Adauga anuntul tau in retea nostra de website-uri
Creste-ti vanzarile! Clientii te vor gasi mai usor si mai repede pe internet!
Promoveaza-te prin AnuntUrgent.Ro Group in Romania!
Convinge-te singur de rezultatele nostre si de clientii care iti vor gasi anuntul in primele pagini Google.
Un anunt bine construit, optimizat, publicat manual, poate fi in top 100%.

   AnuntUrgent.Ro Group – cea mai buna solutie de promovare online!
Website-urile de anunturi sunt indexate zilnic de motoarele de cautare: Google, Yahoo, Bing, Ask, etc..
Anuntul postat in reteaua AnuntUrgent.Ro Group, ii creste sansele ca motoarele de cautare sa-l indexeze rapid iar paginile in sine a anuntului care de fapt se regaseste nu doar intr-o locatie ci in mai multe pozitii www
Noi publicam 100% manual anunturile. Google in special penalizeaza spam-ul si promovarea prin softuri si aplicatii automate. Operatorii nostri posteaza manual anunturile pe fiecare site in parte. Nu folosim nici un fel de soft care sa automatizeze/incarce anunturile automat. Google nu agreaza astfel de practici si penalizeaza acest gen de promovare automata. Google poate determina timpul in care se propaga un anunt in reteaua de siteuri sau un link in directoarele web.
Un anunt postat in 200 de website-uri in doar 10/15 secunde este considerat SPAM de catre Google.
Noi recomandam doar postarea prin operatori umani deoarece efectele de penalizare pot fi ireversibile asupra anuntului sau website-ului. Din aceasta cauza Noi nu riscam.


Preturi AnuntUrgent.Ro Group
Costurile pe AnuntUrgent.Ro le gasiti pe detalii..
Costurile pe AnuntaGratuit.Ro le gasiti pe detalii..


Cu stima,
Echipa AnuntUrgent.ro Group Romania