Ce este Paypal?

Serviciul oferit de PayPal.com/ro functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont Paypal totul se realizeaza electronic, din fata dispozitivului (PC, Tableta, Telefon, ...), prin intermediul unei conexiuni la internet. Un utilizator care isi deschide un cont PayPal isi poate "incarca" cu o anumita valoare acest cont deschis, adica isi pune niste bani in portofel, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, bancile din intreaga lume avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web folosind PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor.

Prin Paypal putem:


plati marfa achizitionata online
accepta aproape toate tupurile de carti de credit
trimite si primi bani in si din toata lumea
pastra secret informatiile referitoare la identitate
gestiona cheltuielile mai eficient

Este Paypal-ul gratuit?


Puteti sa va creati un cont PayPal gratuit, pentru a trimite bani oriunde. Poti transfera bani din contul dvs. bancar intr-un cont PayPal fara a plati taxe. Nu exista taxe pentru clienti care trimit bani din conturile Paypal, dar exista o limita pentru cantitatea de bani care poate fi platita, care poate fi incasata sau retrasa din contul personal. Exista mai multe tipuri de conturi la care variaza taxele si sumele maxime care pot fi transferate.

De ce Paypal?


Merita sa aveti un cont Paypal pentru ca este numarul unu in tranzactiile online global. Exista multi comercianti pe internet care nu sunt de incredere iar daca le dezvalui informatii despre cardul de credit te expui unui risc mare. Daca folosesti PayPal, la plata marfurilor acesti "infractori" nu vor afla informatii despre tine si cardurile tale. PayPal pastreaza la cel mai inalt nivel aceste secrete/informatii. Ei extrag banii de pe cardul tau si platesc pentru marfuri fara a dezvalui informatiile despre card. Folosind acest serviciu te asiguri ca informatiile raman secrete si platesti usor, folosind doar adresa de e-mail plus parola.

Ce avantaje avem la folosirea Paypal-ului?


Siguranta. Nu trebuie sa furnizezi datele de pe cardul bancar, astfel, ai certitudinea ca nimeni nu va afla datele de pe cardul tau.
Rapiditate. Transferurile din si in contul Paypal se fac instantaneu si se pot trimite si primi bani din orice parte a lumii.
Vizibilitatate. Numar mare de comercianti care accepta plata prin Paypal.
Detali. Istoric al platilor online in contul personal.
Garantie. Garantia primirii marfurilor deoarece daca vanzatorul este unul verificat de companie si tu nu primesti marfa, iti poti recupera banii. Cumparatorii sunt protejati/sigurare daca cumpara marfuri pana in valoarea de 5000 USD pe an.

Pentru a iti crea un cont PayPal, trebuie parcurse urmatoarele etape:


> inta pe pagina online PayPal
> click pe SignUp, pentru crearea unui cont
> selectezi tara si limba
> selectezi tipul de cont dorit
Tu decizi care este tipul de cont care ti se potriveste. Daca doresti sa faci doar plati online, probabil ca optiunea optima este contul PayPal Personal. Pentru un spectru mai larg de operatiuni financiare, posibil PayPalPremier. Completeaza toate campurile obligatorii cu datele solicitate pentru o identificare reala. Introduceti datele cardului bancar. Dupa ce veiti urma toti pasi si activati validarea veti primi pe emailul de verificare de confirmare a activari contului creat.
Confirma din contul de email faptul ca intr-adevar doresti sa iti faci un cont PayPal (PayPal iti va trimite un email dupa introducerea datelor de identificare personale si ale cardului). Ti se vor mai cere, suplimentar, niste intrebari de control in cazul in care uiti fie parola, fie adresa de email.
Asta a fost tot. Tocmai ti-ai creat un cont PayPal! Acum, poti face plati simplu si comod, folosind doar datele de logare (email plus parola).

Intrebari fregvente despre PayPal

Pentru ce ne trebuie PayPal?


Multe servicii de advertising se platesc prin PayPal. Multi doresc sa plateasca prin PayPal, mai ales strainii.

De ce trebuie sa-mi verific contul?


Nu trebuie neaparat, dar multe firme de hosting, magazine online, registeri de domenii accepta plata prin PayPal doar daca ai contul verificat. si mai important, doar daca ai contul verificat poti retrage bani din PayPal pe cardul tau bancar.

Cum retrag banii de pe contul meu PayPal pe cardul bancar?


Te loghezi pe paypal.com, mergi la Withdraw de la My Account, acolo selectezi Withdraw founds to your card, selectezi valuta (fie balanta in EUR, fie cea in USD), apoi scrii suma pe care vrei sa o transferi, alegi cardul, dai Confirm si ti se vor trimite rapid banii in cont (o zi, doua).

Care sunt costurile gestionarii unui cont PayPal?


> costul crearii unui cont PayPal este zero
> costul intretinerii unui cont PayPal este zero
> comision pentru efectuarea unei plati online este zero (plateste comision cel care primeste banii, posesorul magazinului online, de pilda).
> comision pentru cazul in care primesti bani (donatii, incasari online etc) exista si trebuie verificat
> comision pentru retragerea banilor din contul PayPal (transferul acestora catre propriul card bancar) exista, minim este 2 Euro

Ce carduri se pot folosi?


Pot fi folosite atat carduri de credit, cat si carduri de debit.

Cum se efectueaza plata prin PayPal?


Atunci cand efectuezi o plata online, PayPal plateste imediat ce ai terminat tranzactia, urmand sa-si recupereze banii ulterior din cardul tau.

Daca am cont in lei, pot plati pentru produse care se vand in alta moneda?


Desigur. Schimbul valutar se face automat de catre banca emitenta a cardului, de obicei fara comision sau cu unul foarte mic.

Daca te-am convins fa-ti acum un cont PayPal.com/ro si foloseste-l pe AnuntUrgent.RO

AnuntUrgent.RO

Mai aveți alte întrebări? Contact
Sunteți un profesionist în domeniul vânzării? Creeaza un cont

Aici este locul unde gasesti anunturi noi si poti contacta usor pe cei care le-au postat, poti vinde si/sau cumpara la preturi rezonabile.
Anunt Urgent, Anunt Gratuit, Anunt Online Gratuit, Anunt Urgent Romania
Legislatia UE: Autentificandu-ma, imi acord permisiunea ca AnuntUrgent.Ro sa configureze module cookie pe browserul meu.