Anunt Promovat-Promotii

De ce sa alegi promovarea anunturilor pe acest site?

Anuntul tau va avea mai mult succes, daca alegi una din optiunile de promovare sau un pachet promotional.

Daca doresti mai multa vizibilitate pentru anunturile tale si sa gasesti rapid cumparatori,
atunci serviciile oferite de anunturgent.ro sunt exact ce iti trebuie!

Putem face anuntul tau mai vizibil in mai multe moduri:
Promovare in top lista, Reactualizare instant, Muta in partea de sus,
Evidentiere cu un alt design si Portofel si Pachete Promo in contul utilizator

Pentru a cunoste cum functioneaza fiecare din metodele de promovare, iti recomandam sa citesti descrierile de mai jos.

Mai multi cumparatori iti vad anuntul tau


Mai multi cumparatori iti vad anuntul tau daca va fi afisat in partea de sus a fiecarei pagini inaintea celorlalte anunturi postate pe website. Afisarea se face alternativ in functie de numarul anunturilor premium. Evidentiaza si Promoveaza astazi.
Vinzi mai repede si primesti chiar si de 11 ori mai multe cereriVinzi mai repede si primesti chiar si de 11 ori mai multe cereri pentru produsul tau si ai ocazia de a vinde la un pret mai bun si intr-un timp mai scurt. Mai multe persoane vor vedea anuntul si te vor putea contacta direct.
Pachet de promovare 30 de zile cu doar 1 EuroVinzi mai usor, alegand pachetul de promovare 30 de zile cu doar 1 Euro, cu posibilitatea de prelungire. Trebuie doar sa raspunzi cererilor primite pe mail, pentru reinnoirea anuntului.

  Promovare in top lista

Faceti anuntul unic atat pe prima pagina cat si pe pagina de cautare! Promovarea in top a anunturi iti asigura un spatiu dedicat deasupra listei obisnuite de anunturi. Diferenta dintre promovarea in top a anunturilor si o reactualizare este ca ultima iti aduce anuntul o singura data inapoi pe prima pozitie in lista, in timp ce promovarea in top iti asigura aparitia in pozitiile de top de deasupra listei obisnuite de anunturi pentru mai multe zile.

Vizibilitatea anunturile promovate in top este impartita in cote egale intre toate anunturile promovate la un moment dat, astfel incat ele sa obtina un numar mai ridicat si egal de vizualizari. Anunturile promovate apar si atunci cand utilizatorii cauta in site si dupa anumite cuvinte cheie asigurand astfel anuntului tau o vizibilitate mai ridicata si va putea fi vazut de toti cei interesati.

Pentru o maxima vizibilitate aceste anunturi apar in top pe prima pagina a site-ului in Slideshow Gallery-Carousel

  Reactualizare instant

Anunturile de pe AnuntUrgent.RO sunt ordonate in functie de data publicarii lor pe site. Acest lucru inseamna ca in decursul timpului, anuntul tau va aparea din ce in ce mai jos in lista de cautare, deoarece zilnic sunt publicate anunturi. Anuntul poate fi reactualizat de mai multe ori la un interval de timp definit. Reactualizarea anuntului tau inseamna ca acesta va aparea din nou in prima pozitie a rezultatelor cautarii, ca si cum acesta a fost publicat pe site recent.

Pe AnuntUrgent.RO iti poti reactualiza anunturile, manual cat si automat prin achizitia unui pachet de republicare. Reactualizarea automata este realizata automat de sistem in anumite zile de la publicarea anuntului in functie de setarile anuntului, astfel incat Tu sa nu fii nevoit sa repeti aceasta actiune.

Formula de publicare a anunturilor permite utilizatorilor sa-si reinnoiasca / republice anunturile la intervale te timp de mai multe ori. Anuntul care este reactualizat / republicat se comporta ca ti un anunt proaspat publicat si va fi in top partea de sus a pagini. Atunci cand utilizatorul achizitioneaza republicare la 24 de ore cu 3 repetari, anuntul va fi republicat de 3 ori, prima data dupa 24 de ore de la achizitie si apoi inca de 2 ori fiecare dupa 24 de ore. Obtineti reduceri multiple pentru repetarea republicarii cu 5% pentru fiecare repetare suplimentara! Daca cumparati 5 republicari a anuntului, se aplica reducerea de 5% de 5 ori.

  Evidentiere cu un alt design

Evidentierea acorda posibilitatea de a face mai vizibile si mai atractive anunturile pe site. Un anunt evidentiat arata diferit de restul anunturilor.

Vinzi mai repede si mai usor, primesti chiar si de 11 ori mai multe cereri pentru produsul tau si ai ocazia de a vinde la un pret bun si intr-un timp mai scurt. Acest lucru inseamna ca mult mai multe persoane vor vedea anuntul si te vor putea contacta direct!

Evidentierea cu un alt design reprezinta acordarea unui alt efect anuntului tau pentru a creea un impact wow persoanleor care sunt in cautare.

  Muta in partea de sus

Aceasta functie permite utilizatorilor sa mute listarea in partea de sus a cautarii. Aceasta functionalitate ajuta in lupta cu anunturile duplicate, in loc sa publice o copie a anuntului existent, utilizatorul poate reinnoi / muta in top cu taxa.

Muta in partea de sus aduce posibilitatea de a muta anunturile in partea de sus in cautare. Daca anuntul este mutat in partea de sus, pare ca si recent publicat. Deplasarea in partea de sus este o singura actiune, pentru a se muta regulat in partea de sus este posibil sa se utilizeze republicarea care are aceleasi atribute, dar este pentru repetarea actiuni.

Deplasarea in partea de sus este o singura actiune.

  Portofel si Pachete Promo

Fiecare utilizator primeste un bonus credit atunci cand isi activeaza contul pe site-ul AnuntUrgent.RO Utilizatorul va primi creditul automat in cont dupa activarea contului.

Puteti castiga credite atunci cand cu codul dvs. de referinta, prietenii dv. isi creeaza cont pe site. Fiecare utilizator in acest caz va primi credit automat in cont si dupa activarea contului. Cand utilizatorul nou inregistrat a utilizat codul de referinta al utilizatorului existent, ambii utilizatori vor primi credite in portofelul lor.

Acordam periodic credite utilizatorilor inregistrati pe site. Creditele sunt trimise in contul utilizatorului in prima zi a incepului de perioada.

Doar in contul de utilizator.

Mai aveți alte întrebări? Contact
Sunteți un profesionist în domeniul vânzării? Creeaza un cont

Aici este locul unde gasesti anunturi noi si poti contacta usor pe cei care le-au postat, poti vinde si/sau cumpara la preturi rezonabile.
Anunt Urgent, Anunt Gratuit, Anunt Online Gratuit, Anunt Urgent Romania
Legislatia UE: Autentificandu-ma, imi acord permisiunea ca AnuntUrgent.Ro sa configureze module cookie pe browserul meu.